Menu Sluiten

Privélessen Kapper of Privétraject

overdag of ’s avond

lesduur van 3 tot 6 uur

Privélessen voor jou als kapper door onze vakdocent.
Wil jij extra oefenen voor een examen? Wil je graag je technieken perfectioneren of zonder enige afleiding nieuwe dingen leren? Wil je liever een van onze kappersopleidingen privé volgen? Dan is een privéles of privétraject ideaal voor jou!

Onze vakdocent geeft buiten de groepsopleidingen ook privélessen voor jou als kapper. Tijdens de lessen is er alle aandacht voor de aspecten waar jij je als individu op wilt richten zonder afleiding van anderen. Deze lessen zijn ideaal als je bijvoorbeeld gezakt bent voor een examen, als je technieken wil opfrissen of perfectioneren en om ongestoord nieuwe dingen te leren. Wil je een van onze kappersopleidingen liever privé volgen? Dan behoort een op maat gemaakt privétraject ook tot de mogelijkheden!

Privéles Kapper Boeken

Wil jij graag een privéles boeken of wil je meer informatie? Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op om de wensen en mogelijkheden te bespreken!

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met het ontvangen van e-mailcommunicatie van de Hair & Styling Academy en het opslaan van je gegevens ten behoeve van deze activiteiten conform ons privacybeleid.