Menu Sluiten

Hair & Styling Academy Purmerend

Over Ons

Welkom bij de Hair & Styling Academy Purmerend! Met passie en enthousiasme willen we je een uitgebreid palet aan vaardigheden leren en vaktechnisch inzicht geven, zodat je toegang hebt tot meer creatieve mogelijkheden. Onze missie is om kappersopleidingen betaalbaar en toegankelijker te maken, want iedereen moet de mogelijkheid hebben om zichzelf professioneel te ontwikkelen zonder daarvoor de hoofdprijs te moeten betalen. Daarbij zijn onze lessen ingericht volgens het vrij leren concept, zodat iedereen een opleiding kan volgen op eigen tempo en niveau. Dit betekent dat zowel beginners als professionals zijn bij ons aan het goede adres zijn!

Logo Hair & Styling Academy

Waarom een kappersopleiding bij Hair & Styling Academy Purmerend?

Ervaring

Met ruim 35 jaar ervaring in het kappersvak ben je verzekerd van degelijke kennis en ervaring.

Prijs/Kwaliteit

Dankzij onze goede prijs-kwaliteitverhouding maken wij kappersopleidingen toegankelijker.

Persoonlijke Begeleiding

Onze lessen vinden plaats in kleine groepen volgens het vrij leren concept, zodat er alle tijd is voor intensieve persoonlijke begeleiding.

Up-to-date

Met onze opleidingen ben je op de hoogte van de laatste trends en up-to-date technieken.

Startpakket

Bij al onze opleidingen en cursussen krijg je een geweldig startpakket cadeau met alle materialen die nodig hebt.

Korting

Wanneer je een kappersopleiding of basiscursus bij ons volgt, krijg je korting op diverse producten en materialen.

Onze ervaren Vakdocent

35 jaar ervaring in het kappersvak

10 jaar ervaring als docent

3 succesvolle kapperszaken

Pascal Uriot
Pascal Uriot
Oprichter & Vakdocent

Pascal is de oprichter en vakdocent die je gedurende je opleiding of training zal gaan begeleiden. Hij heeft ruim 35 jaar ervaring in het kappersvak, waarvan 10 jaar ervaring als docent. Zo verzorgde hij onder andere hairstyling 100% NL, Hollands Next Top Model, Carlo & Irene en de VIP-hosting op festivals als Sensation. Daarnaast heeft hij ook meegedaan aan de toonaangevende Coiffure Awards en is hij de vaste kapper van een aantal BN’ers.

Na het opzetten van 3 succesvolle kapperszaken wilde hij zijn kennis graag met anderen delen en zo is de Hair & Styling Academy ontstaan. Naast de opleidingen die hij heeft opgezet voor de Hair & Styling Academy, werkt hij ook vol passie aan Project Work Skill Integration in samenwerking met onder andere Vluchtelingenwerk Nederland, de gemeente Almere en de gemeente Haarlem. Dit project richt zich op kwetsbare groepen als vluchtelingen en werklozen om hen meer kans te bieden op de arbeidsmarkt. Pascal is altijd up-to-date met de nieuwste trends en technieken, dus hij gaat er zeker voor zorgen dat jij dit ook bent!

Vrij Leren

Werken aan je individuele doelen, vaardigheden en ambities op eigen tempo en niveau

Om te zorgen dat iedere leerling zich optimaal kan ontwikkelen, werken wij volgens het vrij leren concept. Dit betekent dat er een keer per week een gecombineerde lesavond (woensdagavond) en een gecombineerde lesdag (dinsdag) plaatsvindt op onze professionele leslocatie. De lessen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 6 – 8 leerlingen, waarbij iedere leerling de opleiding volgt die het beste bij hem of haar past en op het eigen niveau aan de slag gaat. Niet iedereen leert namelijk even snel en dat hoeft ook helemaal niet!

Omdat er in kleine groepen wordt gewerkt, is er altijd voldoende ruimte en tijd voor individuele begeleiding van iedere leerling. Een ander voordeel van het vrij leren concept is dat je kunt instromen op het moment dat jou het beste uitkomt en er dus verschillende startmomenten zijn.

Hoewel verschillende opleidingen gecombineerd worden op één lesmoment, doet dit op geen enkele manier af aan de kwaliteit van jouw individuele opleiding: de intensieve persoonlijke begeleiding van onze ervaren vakdocent en de duur van de door jou gekozen opleiding zijn exact hetzelfde. Het is een leuke manier om in een groep met dezelfde interesses, op een voor jou geschikt moment en in je eigen tempo te werken aan je individuele doelen, vaardigheden en ambities.

Onze Leslocatie

Onze ruime leslocatie is van alle gemakken voorzien en bevindt zich boven ‘Sarlemijn’, de meest gerenommeerde kappersgroothandel in Purmerend en Amsterdam. Hierdoor kunnen we tijdens de kappersopleidingen gebruikmaken van een zeer uitgebreid assortiment aan kappersproducten én jou als student aan de Hair & Styling Academy Purmerend ook een mooie korting bieden. De locatie is goed bereikbaar met de auto (gratis parkeren) en het dichtstbijzijnde bus- en treinstation bevindt zich op ongeveer een kwartiertje lopen.

over ons - locatie
over ons - leslocatie
over ons - leslokaal