Menu Sluiten

Onze Kappersopleidingen

Bij Hair & Styling Academy Purmerend kun je terecht voor professionele kappersopleidingen en verschillende trainingen volgens het vrij leren concept. Wij bieden niet alleen een allround kappersopleiding, maar hebben een divers cursusaanbod met onder andere bijscholing of specialisatie binnen een bepaald vakgebied. Ons leslokaal is van alle gemakken voorzien en is de perfecte plek om je skills te ontwikkelen en te perfectioneren. Daarbij krijg je bij alle opleidingen en cursussen een GRATIS startpakket met alle materialen die je nodig hebt tijdens je opleiding. Deze mag je uiteraard houden!

Become a Pro in Hair & Styling

Professionele kappersopleidingen

Up-to-date technieken

Persoonlijke begeleiding

Vrij leren concept

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Kwalitatieve materialen

Gratis startpakket


Allround Kappersopleiding

1 dag of 1 avond per week

20 of 32 weken

6-8 leerlingen

Met de praktijkgerichte Allround Kappersopleiding leer je alle fijne kneepjes van het vak. Naast alle basis- en moderne kniptechnieken voor zowel mannen als vrouwen, komt ook kleuren, styling en permanenten aan bod.

Kapper Cursus Dames

1 dag of 1 avond per week

6 of 12 weken

6-8 leerlingen

De Kapper Cursus Dames richt zich enkel op de aspecten van het kappersvak die nodig zijn voor de behandeling van dames, zoals kniptechnieken, verzorging en styling van zowel lang als kort haar.

Kapper Cursus Heren

1 dag of 1 avond per week

5 of 10 weken

6-8 leerlingen

Met de Kapper Cursus Heren richten we ons exclusief op de aspecten van het herenvak, waarbij we onder andere aandacht besteden aan diverse knip-, tondeuse- en scheertechnieken.

Kappersopleiding Kleurspecialist

1 dag of 1 avond per week

8 of 16 weken

6-8 leerlingen

Met de Kappersopleiding Kleurspecialist leer je hoe je de perfecte kleurresultaten kunt bereiken. Aan de hand van praktijk en theorie vergroten we je kennis over onder andere het inzetten van kleuren, kleurnummers, toonhoogte en de ultieme grijsdekking.

Opleiding Hairstyling

1 dag of 1 avond per week

3 of 6 weken

6-8 leerlingen

Wanneer gebruik je welke borstels? Hoe kun je lang, kort, krullend of steil haar het beste föhnen of stylen? Welke opsteektechnieken kun je gebruiken? Met de Opleiding Hairstyling brengen we je alle relevante technieken bij voor de styling van diverse haartypes.

Knipcursus voor beginners

1 dag of 1 avond per week

4 of 8 weken

6-8 leerlingen

Wil jij graag zelf de haren van je gezin of kennissen knippen? Geen poespas, maar enkel een goede basis om het kapsel van zowel mannen als vrouwen in model te kunnen knippen? Dan is de knipcursus voor beginners alles wat je nodig hebt!

Privélessen Kapper

dag of avond

3 tot 6 uur

Wil jij extra oefenen voor een examen? Wil je graag je technieken perfectioneren of zonder enige afleiding nieuwe dingen leren? Dan is een privéles met onze ervaren vakdocent ideaal voor jou!

We staan je graag persoonlijk te woord tijdens onze open dagen!

Benieuwd naar onze opleidingen, locatie en vakdocent?
Of wil je liever toch nog wat extra informatie? Bezoek onze open dag!
Laat je gegevens achter en je ontvangt een mailtje wanneer er weer een open dag is.


Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met het ontvangen van e-mailcommunicatie van de Hair & Styling Academy en het opslaan van je gegevens ten behoeve van deze activiteiten conform ons privacybeleid.